ponedjeljak, ožujak 08, 2021
Uvjeti uporabe

PRAVILA KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela USDR-RIS-Kutina.hr portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem USDR-RIS-Kutina.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio USDR-RIS-Kutina.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.


USDR-RIS-Kutina.hr PORTAL

USDR-RIS-Kutina.hr posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja USDR-RIS-Kutina.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje USDR-RIS-Kutina.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja. USDR-RIS-Kutina.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. USDR-RIS-Kutina.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje USDR-RIS-Kutina.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i USDR-RIS-Kutina.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup USDR-RIS-Kutina.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.


AUTORSKA PRAVA

USDR-RIS-Kutina.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava USDR-RIS-Kutina.hr portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je USDR-RIS-Kutina.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.


LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

USDR-RIS-Kutina.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. USDR-RIS-Kutina.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI

USDR-RIS-Kutina.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. USDR-RIS-Kutina.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. USDR-RIS-Kutina.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke USDR-RIS-Kutina.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. USDR-RIS-Kutina.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. USDR-RIS-Kutina.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila USDR-RIS-Kutina.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na USDR-RIS-Kutina.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password. USDR-RIS-Kutina.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. USDR-RIS-Kutina.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala. USDR-RIS-Kutina.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila. Korisnik je dužan odmah prijaviti USDR-RIS-Kutina.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta. USDR-RIS-Kutina.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.


PORUKE USDR-RIS-Kutina.hr-A I SPONZORA

USDR-RIS-Kutina.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti USDR-RIS-Kutina.hr portala i sponzora.


MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

USDR-RIS-Kutina.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama USDR-RIS-Kutina.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na USDR-RIS-Kutina.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Udruga Specijalne jedinice policije iz Domovinskog Rata „RIS" Kutina